top of page

Vakantie in aantocht!

Yes! De zomer heeft zich al laten zien. Tropische temperaturen, korte broeken, oude wijvenhandjes van het zwemmen... Nog eventjes wachten en dan mag ik met mijn gezin op weg naar Denemarken. Het land van de LEGO-steentjes. We kijken er allemaal flink naar uit, maar het betekent ook dat TouchMedia eventjes op pauze staat. Van 17 juli tot 7 augustus ben ik aan het genieten van smørrebrød, kanelsnegle en spandauers. Even opladen dus.

Dank!

Dat opladen is wel nodig, want wat heb ik al een serie mooie projecten mogen doen voor jullie! Van het ontwerpen van locatieborden voor een kinderopvang tot het leiden van een zorgmeeting met 200 deelnemers; het was allemaal even bijzonder, mooi, leuk en inspirerend. Dank jullie wel voor alle kansen en nieuwe dingen die ik mocht ervaren en leren. Ik kijk uit naar de tweede helft van dit jaar! Fijne zomer allemaal!

Zonnige groet,

Annelies

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page