top of page

Nieuwsbrief: Tweede Helft

Een nieuwe nieuwsbrief voor de Tweede helft van het jaar! Veel leesplezier!

De zomer heeft, terwijl ik dit schrijf, moeite met afscheid nemen. Net als ik overigens. De heerlijke zon en het buitenleven. Soms wil je gewoon achterover blijven zitten en genieten van het seizoen. Toch is de vakantie alweer voorbij en zijn de meeste bedrijven weer in volle vaart begonnen aan wat ik vaak de ‘tweede helft’ noem. Een soort laatste spurt naar het einde van het jaar. Dat merken wij ook. Traditiegetrouw zijn september en oktober de drukste maanden van het jaar. Een spreekbeurt bij een lokale stichting en het in beeld brengen van een revolutionair product voor een bruidszaak; mijn agenda vult zich met prachtige kansen. Niettemin ben ik ook altijd op zoek naar manieren om te blijven ontwikkelen. Zoals jullie misschien wel weten wil ik me meer en meer gaan toeleggen op het delen van kennis. Van het spreken op conferenties tot het schrijven van inspirerende artikelen en uitdenken van volledige mediaplannen. Want uiteindelijk geloof ik dat je je passie moet volgen om werkelijk succesvol en gelukkig te kunnen zijn. Bijzonder genoeg heb ik al mogen ervaren dat als je het pad kiest waar je naar verlangt, dat het ook gezegend zal zijn. Lees gerust mijn ervaringen hierover op mijn blog (Gezegend in jouw bestemming). En ik wens jou dat ook toe in deze ‘tweede helft’. Dat je mag ontwikkelen en jouw passie mag volgen. Succes!

Annelies

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page